runner cyclist skio
Inov-8
nsc
monarex
atex
NLC
Nadacia SPP
Aone
Metrostav
BSK
Freeway

Zrušenie pretekov

  • Vytvoril: FBA
  • Dátum: 21.04.2017 12:56:31

Kvôli nepriazni počasia sme nútení vzhľadom k zdraviu pretekárov zrušiť sobotné štafety 2. kolo západnej oblasti. V teréne bolo o 16 hod vo štvrtok 6-8 cm šmykľavého snehu, zhromaždisko štafiet zakrývalo 12 cm snehu. Do dnes 12.00 sa síce časť snehu roztopila, stále ho je v lese 4-5 cm a na lúke 9 z čoho vyplýva že v čase pretekov bude v lese ešte stále súvislá vrstva snehu. Vzhľadom k podmienkam v teréne a charakteru preteku vzniká veľmi vysoké riziko na vznik úrazu čo je pre nás dôvod na zrušenie. Aj čakanie na ostatných členov štafety by v takomto počasí zrejme nebolo potešením. Pokračujúce nevhodné počasie s predpoveďou dažďa v deň preteku nás presvedčilo o potrebe napísania tohto nám nemilého e-mailu.

Prosím prepošlite svojim členom a spoluštafetníkom (hlavne nemáme priamy kontakt na prihlásených pretekárov z KOB Sokol Pezinok). O náhradnom termíne dáme včas vedieť.

Ďakujeme za pochopenie. 

P.S. Vazka v nedeľu preteky jednotlivcov organizuje (snehu bude už menej ako v sobotu a hlavne si každý odbehne "svoje" a môže ísť do tepla)

comments powered by Disqus