runner cyclist skio
Inov-8
nsc
monarex
atex
NLC
Nadacia SPP
Aone
Metrostav
BSK
Freeway

EFOL LATVIA 2021

  • Vytvoril: SZOŠ
  • Dátum: 14.05.2021 11:56:11

Informácie k prihláške : 

  1. Záujemcovia sa prihlásia na email batmar.martin@gmail.com  alebo telefonicky 0902 238020 Martin Bátor čo najskôr, do konca mája, aby bola predstava o počte a bolo možné rezervovať ubytovanie. Samozrejme dá sa dopísať aj neskôr, ale môže byť problém s ubytovaním.
  2. Prihlášku vyplňuje za celý slovenský tím Martin Bátor.
  3. Doprava: autami/autom, sa dohodne neskôr (je to v podstate len cez Poľsko).
  4. Povinné platby: registračný poplatok - 53 eur (všetky 3 preteky - v lese je tá hlavná - MIDDLE, šprint cez mesto a štafety, keď už tam budete odporúča sa zúčastniť komplet), prípadne kto sa necíti, tak stačí OPEN (zjednodušená kratšia trať, 13 eur za preteky). Možnosť si potom priplatiť jednu z 3 exkurzií (zatiaľ nie sú v pozvánke rozpísané) a záverečný večer (raut – odporúča sa, patrí to k tomu 25 eur).
  5. Trasy sú podľa veku - M = muži, W = ženy.
  6. Kto sa môže zúčastniť?  Každý, kto má s lesom niečo spoločné ( vyštudovanú školu v obore lesníctva, ekológie, ochrany prírody, drevárstva, poľovníctva, alebo aktuálny študent; pracovník v tejto sfére, učiteľ, majiteľ kúska lesa, alebo má v rodine niekoho kto les vlastní alebo v ňom pracuje, podnikatelia, alebo stačí aj priaznivec lesníctva a ekológie...takže vlastne sa tam vojde skoro každý.

S pozdravom Martin Bátor, 0902 238020, batmar.martin@gmail.com

comments powered by Disqus