runner cyclist skio
Inov-8
nsc
monarex
atex
NLC
Nadacia SPP
Aone
Metrostav
BSK
Freeway

Správa z O-camp 2018

  • Vytvoril: Alena Bukovácová
  • Dátum: 24.07.2018 07:17:53

V týždni 14-21.7.2018 sa uskutočnil už štvrtý ročník O-campu. V okolí Milovského rybníka - dejiska JWOC 2000 - trénovalo 79 slovenských pretekárov. 

Počas 7 dní sme absolvovali 12 mapových tréningov (trate boli pripravené vždy pre 3-4 výkonnostné úrovne), nočnú hru s mapou a dva turisticko-čučoriedkové výlety (chránené oblasti Devět skal a Štyři palice).

Deň začínal o 7,00 spoločnou rozcvičkou a následný bezchybný priebeh všetkých tréningov a aktivít pripravili Maroš a Alena Bukovác a zabezpečili ostatní tréneri: Marek Koman, Hanka a Rišo Baloghovci, Šimon Mižúr, Vlado Janota, Miro Lago, Saša Volkov a Laco Kasza. Všetky tréningy boli merané-výsledky môžete popozerať na stránke O-campu. 

Na každé poobedie boli pripravené teoretické úlohy, ktoré potrápili nejednu hlávku.

Najviac pretekárov bolo v kategórii MW14 - títo pre informáciu priemerne nabehali  za celý pobyt 214 kontrol (v závislosti od tréningov okruhy a hviezdica). 

To je o trochu viac ako nabehajú počas celej sezóny na bratislavských rebríčkoch.

Počas celého pobytu sme našťastie nemali žiadne zranenia, počasie bolo vynikajúce na behanie, kúpania sme si až toľko neužili. Najnáročnejší tréning-"rogaining"=scorelaufový beh dvojíc na 2-3 hodiny v chránenenej oblasti pieskovcových skál Toulovcovy maštale sme prežili v neustálom daždi  a pomerne silnom vetre.

Deti zlepšili svoju mapovú aj kondičnú výkonnosť. Veríme, že veselý týždeň sa odzrkadlí aj vo výsledkových listinách nasledujúcich pretekov.

Viac informácii + výsledky tréningov + fotky nájdete tu: O-camp 2018

 

comments powered by Disqus