runner cyclist skio
Inov-8
nsc
monarex
atex
NLC
Nadacia SPP
Aone
Metrostav
BSK
Freeway

Veľká bedňa na EYOC v Maďarsku

  • Vytvoril: Jana Macinská
  • Dátum: 03.07.2022 21:15:23

Fantastický výkon zabehol a úžasný výsledok dosiahol FILIP JANČÍK (M16) na dnešnom šprinte na Dorasteneckých majstrovstvách Európy v Maďarsku.

Filip vybojoval pre Slovensko 5.miesto! Aj napriek menšiemu zaváhaniu na 2. kontrolu sa mu podarilo vo fyzicky náročnom kopcovitom mestskom teréne predviesť svoj talent aj kvalitnú prípravu. Jeho tímoví kolegovia a reprezentační tréneri mu tak mohli zatlieskať, keď stál počas vyhlásenia výsledkov na takzvanej "veľkej bedni" (TOP6).  Veríme, že mu nadšenie z orientačného behu ostane aj v ďalších rokoch a v budúcnosti nás poteší ďalšími podobnými výsledkami.

 

Veľkú zásluhu na tomto výsledku má určite aj klub Sokol Pezinok, za ktorý Filip preteká. To, v akom rozsahu sa venujú mládeži vidno na zložení reprezentačného tímu. Zo 14 pretekárov sú až 6 dorastenci z tohto klubu. Aj druhé najlepšie umiestnenie dnes zabehol v M16 Matej Balogh (17.miesto) zo Sokola Pezinok.

 

Gratulujeme Filipovi a držíme palce v zajtrajších štafetách, ktoré odštartujú o 10:00: https://orienteering.sport/event/european-youth-orienteering-championships/relay/

 

Celkové výsledky šprintu: https://liveresultat.orientering.se/followfull.php?comp=23259&lang=sv

Aktuálne informácie môžete sledovať aj na FB stránke SZOŠ: https://www.facebook.com/orientacnybeh

 


 

comments powered by Disqus