runner cyclist skio
Inov-8
nsc
monarex
atex
NLC
Nadacia SPP
Aone
Metrostav
BSK
Freeway

Víkend plný akcií v orientačných športoch

  • Vytvoril: Štefan Šurgan
  • Dátum: 07.06.2019 12:28:21

Blížiaci sa víkend prináša fanúšikom orientačných športov hneď niekoľko zaujímavých podujatí. Fandiť našim pretekárom budete mocť na ME v Orientačnej cyklistike v Poľsku. Budú nás reprezentovať Matej Muller a Natália Tyszová.

Orientačných bežcov v juniorských kategóriách čakajú testovacie preteky pred blížiacimi sa MS juniorov v Orientačnom behu. V okolí dánskeho mestečka Silkeborg sa stretnú širšie reprezentačné výbery z mnohých krajín. Z našich pretekárov sa akcie zúčastňujú naši najstarší členovia juniorského výberu Tereza Šmelíková, Tereza Miklušová, Jakub Chupek a Tobiáš Goldschmidt nakoľko tí mladší, vekom ešte dorastenci, uprednostnili spoločnú prípravu s dorasteneckým výberom, ktorý má záverečné vylaďovacie sústredenie pred ME dorastu v Bielorusku. Tie sa uskutočnia už koncom tohto mesiaca. Sústredenie dorasteneckého výberu sa koná v okolí rekreačného zariadenia Gazárka na Záhorí. 

Rovnako tento víkend svojím prvým kolom odštartuje Svetový pohár v Orientačnom behu vo fínskych Helsinkách. Bohužiaľ bez slovenského zastúpenia. Napriek tomu si myslím, že aj táto akcia bude pre slovenských fanúšikov orientačných športov určite zaujímavá na sledovanie. 

 

comments powered by Disqus